Oudvit

Werk voor 50 plussers, vutters en gepensioneerden

Inloggen

Onze werkwijze voor opdrachtgevers

Uitzendbasis

U bent op zoek naar personeel en u wilt de kandidaat (nog) niet zelf in dienst nemen. U kunt uw vacature aanmelden via de website. Zodra wij uw vacature hebben ontvangen nemen wij contact met u op. Natuurlijk komen wij graag bij u langs om kennis te maken. Een persoonlijk gesprek geeft ons een indruk van u en uw organisatie. Deze indruk nemen wij mee in onze selectie prodedure.

No Cure No Pay: een vacature melden is kosteloos.

Vacature aanmelden

Werving en selectie

U bent op zoek naar personeel en u wilt de kandiaat liever gelijk zelf in dienst nemen.

U kunt bij uw vacature aanmelden via de website. Zodra wij de vacature hebben ontvangen nemen wij contact met u op. Natuurlijk willen wij graag eerst uw bedrijf bezoeken alvorens te starten met het weven van kandidaten. Een persoonlijk gesprek geeft een indruk van uw bedrijf, de functie van de kandidaat en diens positie binnen uw organisatie. Daarbij is het voor u als klant ook prettig te weten wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

Vacature aanmelden

Payroll

U heeft zelf de geschikte kandidaat gevonden maar u wilt deze (nog) niet zelf in dienst nemen. Payroll is dan een goede oplossing. Wij nemen de kandidaat in dienst en verzorgen de gehele personeels- en salarisadministratie. U beslist over het bruto uurloon van de kandidaat. Wij werken met een omrekenfactor, welke vooraf met u is besproken en is vastgelegd in de inleenovereenkomst.

U mag op ieder gewenst moment de kandidaat zelf in dienst nemen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Contacteer ons