Oudvit

Werk voor 50 plussers, vutters en gepensioneerden

Inloggen

Over ons

In 2001 werd Oudvit seniorenbanen gestart door Maria Bruining als afstudeerproject aan de International School of Economics in Amsterdam.  Na haar afstuderen besloot zij  om het bedrijf  Oudvit Seniorenbanen  zelfstandig op te richten in Almere.  Sinds 2008 is Oudvit Seniorbanen gevestigd in Drachten, op het goed bereikbare industrieterrein A7-Noord. 
 

Ons streven

Bij Oudvit hebben we als doel de 50-plussers, vutters en gepensioneerden positief onder de aandacht te brengen bij werkgevers. 50 Plussers hebben de arbeidsmarkt veel te bieden en zijn een absolute meerwaarde voor bedrijven.  Met meer dan 20 jaar ervaring in het bemiddelen van 50 plussers op de arbeidsmarkt, hebben we een track record van zeer tevreden werkgevers bereikt.

Ons team

Bij Oudvit hebben we een entousiast, zeer ervaren en goed opgeleid team.  Met ons uitgebreide bestand aan werkzoekenden in diverse specialisaties, streven we naar de perfecte match tussen werkgevers en  kandidaten. We begrijpen de specifieke behoeften van werkgevers  en werken nauw samen om op maat gemaakte oplossingen te bieden. Ontdek hoe ons team u kan ondersteunen bij het vinden van de juiste talenten voor uw organisatie.

Contact

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon: 0512-548077  of e-mail info@oudvit.nl. Indien u zich wil inschrijven als werkzoekende, kunt u naar de inschrijfpagina gaan. Als u uw vacature bij ons wilt aanmelden, kunt u naar de pagina voor vacatureaanmelding gaan.

r

Maria Bruining

Directeur

Jessie Mulder

Vestigingsassistent

Melissa Fukur- de Jong

Personeels- en financiële administratie

Esther ten Hoor

Intercedent