Inloggen

Schoonmakers/ -sters maandag en vrijdag

Hellevoetsluis
Meer details

Functie omschrijving

Bent u al een jaartje ouder, maar vindt u het nog steeds leuk om te werken in de schoonmaak? Dan is dit wellicht een super leuke bijbaan voor u!

U bent mede verantwoordelijk voor de schoonmaak en het netjes houden van de accommodaties op het leuke recreatie park. Denk hierbij aan de bungalows.

U komt terecht in een geoliede molen en een ervaren team. En omdat alles om u heen zo goed is geregeld, kunt u zich lekker bezig houden met wat u het liefst doet: gewoon schoonmaken! En wellicht is het tempo niet meer wat het vroeger was, maar daar staat tegenover dat het wel goed schoon is! En dat is precies de reden waarom u zo graag wordt gezien op het park en waarom u volop gewaardeerd wordt.

Functie eisen

  • U bent iedere maandag en vrijdag beschikbaar van 10.00 uur tot 16.00 uur
  • U woont in de omgeving van Zierikzee, Ouddorp en Hellevoetsluis
  • U vindt het leuk om deel uit te maken van een hard werkend team en u zorgt ervoor dat de vakantiegangers in een schone bungalow kunnen genieten van hun wel verdiende vrije tijd.
  • U kunt werken in een goed omlijnd protocol, zodat u zeker weet dat er niets wordt over geslagen.

Bedrijfsprofiel

Prachtig bedrijf die menig gezin heeft voorzien van een topvakantie.

Bedrijfscultuur

Prachtig bedrijf met een hoge betrokkenheid bij hun werknemers.

U heeft altijd korting mocht u zelf op het park willen verblijven. En mocht u met uw kleinkinderen naar het prachtige subtropische zwembad willen, dan mag dat kosteloos.

Arbeidsvoorwaarden

Salarissen starten bij €13,27 bruto per uur, daarbij ontvangt u nog 21% extra salaris bestaande uit vakantiegeld, vakantiedagen, kortverzuim en feestdagen.

Wanneer u reeds werkervaring heeft wordt u hoger ingeschaald, dit gaat in overleg. Vragen? bel gerust! Tel: 0512-548077

Locatie

Hellevoetsluis

Publicatie datum

14.07.2023

Contactpersoon

Jano